Uitreiking cheque Rabo Projectenfonds

Rabobank Noord-Twente steunt 40 projecten
waaronder ons project
'Inventarisatie historisch archief HIP'

Op maandagavond 24 november 2014 werden de cheques van het tweede halfjaar van het Projectenfonds van de Rabobank Noord-Twente uitgereikt. Een totaalbedrag van maar liefst € 107.500,- werd verdeeld over veertig projecten van lokale verenigingen en stichtingen uit de regio Noord-Twente.

de gelukkigen uit regio Almelo, met achteraan links Rabo directievoorzitter Erik Jutstra

Een drietal bestuursleden van de Historische Kring kwam, samen met de overige vertegenwoordigers van de veertig projecten, bijeen in de kantine van voetbalvereniging DOS’37 in Vriezenveen.

Van tevoren waren onze bestuursleden geïnformeerd. Ze zouden dus een cheque krijgen, maar wisten nog niet welk bedrag op de cheque stond ingevuld.

Uit handen van Rabo directievoorzitter Erik Jutstra mochten ze die avond tot hun verrassing een cheque ter waarde van € 1.000 in ontvangst nemen.

Harry Koop van het HIP (midden), geflankeerd door Henk Dik (l) en Wim Noordik (r)

Dit bedrag wordt aangewend ten behoeve van het project Digitalisering Inventarisatie Historisch Archief HIP.